ALMILA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 126 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Almila. Meer weten? Ontdek meer

1 mei 2024 om 22:03 Good food!!
14 apr 2024 om 22:44 Opóźnienie w dostawie , brak dodatkowego sosu za który zapłaciłam , napój inny niż w zamówieniu , mięso w hamburger cienkie prawie sama panierka (cienka warstwa kurczaka ). Nie polecam !
1 apr 2024 om 17:04 Super vriendelijke bezorger en eten was lekker. Enige Turkse zaak die meer variatie heeft in de Turkse keuken.
31 mrt 2024 om 10:25 Wij van FoodRevieuwTilburg geven voor onze eerste bestelling bij Almila een 8, bestelling optijd geleverd en de ontbijt smaakten verukkelijk.
2 nov 2023 om 14:04 The best breakfast in Nederland Thank you guys for the nice food
25 sep 2023 om 18:30 Heerlijk gegeten
4 sep 2023 om 9:05 10 eu voor hamburger die kei hard was dat dan weer jammer
14 mei 2023 om 18:43 I liked it so much I ordered again the day after to share with family visiting. Again I only wished for more of it all. the meat container was looped clean with the bread
14 mei 2023 om 18:40 A bit of confusion about the right street number, but I got my food and it was truly delicious, so satisfying. I could only wish for bigger portions, so much I liked it!
5 mei 2023 om 0:33 Helaas kon ik zelf tot 2x toe de afgesproken tijd niet halen. Alles ging in overleg en mijn eten hebben ze bij de buren afgegeven. Top service! Eten was heerlijk en genoeg.
15 apr 2023 om 15:05 Eten was super en de service ook!
12 mrt 2023 om 3:04 Manti goedgekeurd